Taal

Onze website is vernieuwd!


Het is zo ver! Na een aantal jaren gebruik te hebben gemaakt van onze website vonden wij het tijd voor een grondige update. En dat hebben wij gedaan. Zoals te zien is de website compleet veranderd. Het is niet gebleven bij een upgrade, maar het gehele systeem is opnieuw gebouwd om alles nóg beter te laten functioneren!

Door deze update is onze website eenvoudig, snel en vol mogelijkheden voor u: de klant. Uw (bruids)reportage is niet alleen in no-time op uw tablet, pc, of telefoon te zien, maar u kunt ze ook delen met vriendin en familie met de speciale functies!

Het beste zie je het natuurlijk zelf door rond te kijken op de website, maar in dit artikel willen we een aantal belangrijke punten laten zien. Met onder andere nieuwe functies, en een design dat er zowel op tablets, telefoons als computers goed uitziet! Wat er precies is veranderd? We hebben een lijstje gemaakt die in deze blog worden besproken:

  1. Verbeterde mobiele weergave. Ons nieuwe design is 'responsive' en past zich automatisch aan.
  2. Sneller. De nieuwe website laadt op alle apparaten sneller dan voorheen.
  3. Ons unieke klantenpaneel is totaal vernieuwd en bevat meer functies. Bekijk de demo!
  4. Blog. Wij bundelen leuke, interessante en opmerkelijke artikelen op onze website. 

Laten we beginnen!

 

1. Verbeterde mobiele weergave

Het design van deze website is zowel op de telefoon, tablet als op de computer 100% functioneel. Zelfs het vernieuwde klantenportaal met alle functies kunnen op welk apparaat dan ook worden bekeken en gebruikt! De website is ook "retina"-klaar; hebt u een retina iPad, iMac of wat dan ook. De afbeeldingen en foto's zien er altijd haarscherp uit.

2. Sneller

De website is sneller. En hiermee bedoelen we ook echt sneller. De laadtijden zijn gemiddeld met meer dan 50% afgenomen, waardoor alle pagina's maar ook albums met honderden foto's in korte tijd volledig geladen zijn! Door optimalisatie van onder andere het gebruik van afbeeldingen zorgt dit ook voor een vermindering van datagebruik! U kunt uw albums dus ook in de trein, bus of op andere plekken zonder Wifi rustig bekijken!

 

 

3. Ons vernieuwde klantenportaal

Waar op onze oude website al een voor FotoVriend kenmerkende klantenportaal aanwezig was, is de nieuwe versie opnieuw in elkaar gezet. Ten eerste is in kaart gebracht welke functies veelgebruikt zijn en wat er beter kon. Uiteindelijk heeft het portaal de volgende (nieuwe) functies gekregen:

  • Al uw gegevens overzichtelijk bij elkaar, u vindt uw gegevens zoals die bekend zijn bij ons makkelijk terug in het portaal.
  • Alle facturen en offertes staan voor u klaar. Sterker nog, als er een nieuwe factuur of offerte wordt klaargezet krijgt u een emailbericht!
  • Gratis downloaden van alle foto's. Gemakkelijk, met 1 klik op de knop kunnen alle foto's tegelijk worden gedownload. Zo hebt u ze ook wanneer internet niet aanwezig is!
  • Bekijk uw foto's fullscreen. De slideshow vanuit de oude website is verbeterd. Het is nu ook mogelijk fullscreen foto's te bekijken! Geen afleiding meer en alle aandacht kan naar de foto's.
  • Slideshow in al uw browsers. Onze website werkt in alle grote browsers (Internet Explorer, Chrome, Firefox, Safari) én op alle devices. Ook de slideshow kunt u dus op uw tablet of telefoon bekijken, fullscreen!

Nieuwe functies van het klantenportaal op een rij.

4. Blog

Vanuit klanten, cursisten blijkt dat een blog een graag geziene nieuwe functie van de website is. Daar hebben wij gehoor aan gegeven. Vanaf de launch van deze website wordt door verschillende auteurs frequent nieuwe artikele gepubliceerd. Van reviews van interessante apparatuur, tot tutorial voor digitale bewerking van foto's en tot tips en tricks voor fototechnieken! Houdt de website dus in de gaten!

OVER DE AUTEUR

Ramon is gepassioneerd fotograaf. Met zijn ervaring als docent weet hij ook zijn kennis en ervaring te gebruiken om anderen betere fotografen te maken!

MEER VAN DEZE AUTEUR

Scroll to Top